lördag 11 juli 2020

Skrivarkurs i höstNär jag hittar på någonting nytt är det ganska ofta på grund av en slump. Som när jag i våras chattade med min gamla kollega Lisa och hon pratade om att söka en utbildning. På tre sekunder fick jag plötslig feeling och sökte till tre skrivarlinjer, sista anmälningsdagen. Jag kom in på två! Vet inte varför jag ströks från den tredje, kanske det var något knas med mitt inskickade arbetsprov. Jag upptäckte nämligen två dagar efter deadline att jag skickat in fel version (som var för kort). Mailade ansvarig som sa att jag kunde skicka den riktiga eftersom det var en ”marginell korrigering av ådagalagd klantighet” (!). Kanske det senare arbetsprovet ändå inte registrerades i efterhand. Orkar inte bry mig om det just nu.

Efter en stunds vånda och rådgörande med personer som har gått båda kurserna har jag nu tackat ja till Litteraturvetenskap på Mittuniversitetet, Kreativt skrivande för barn och ungdom.

Möjligtvis hade jag kunnat gå båda samtidigt då de är distansutbildningar. Det skulle vara ganska typiskt mig att försöka göra så mycket som möjligt, när jag ändå håller på. Men tack och lov har jag lärt mig något av tidigare misstag, det blir inte roligt när det blir för mycket! 

Och så ska jag ju hinna jobba också. Med vad vet jag inte nu, men det visar sig väl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar