tisdag 6 september 2016

Stockholmstripp

Ibland behöver en röra på sig och få lite inspiration. Så jag drog till Stockholm och träffade en tidningsredaktör för att presentera mig och min portfolio, passade på att titta in till min klasskompis från HDK som också sitter och jobbar med sin bok (heja Lilian!), bodde lyxigt värre hos min gamla Falu-vän Bettan och gick med henne på bokmingel hos Opal och Yayoi Kusama-Utställningen på Moderna Museet.

Nu är jag hemma igen, fulltankad med ny energi. Det är bra det, för här börjar det osa bränt i knutarna. Jag ska leverera omslaget till nya Svenboken snart, det ska vara med i en katalog innan boken är klar. Kanske även omslaget till boken om Parva, fast jag hade räknat med en senare leveranstid där.

Men jag klagar inte. Det är bra med viss press! Det är så mycket annat jag vill hinna med. Som fler böcker, tapetmönster, nya produkter till min webbshop på Society6, trycka upp egna affischer, måla till konstutställning (ja! På gång i januari! Men mer om det senare.) och tusen grejor till. Jag älskar när det brinner i hjärnan - av idéer alltså, inte som förr av frustration.

På bokmingel med Opal och Berghs. Jag fick signera en Sven-bok och fick själv två ex
från den danska utgåvan. (Den bistre mannen i bakgrunden är Sven Nordqvist.)
I den danska versionen heter Örjan Johan!  
Spejsat på Moderna Museet. 
Med inspiration från Kusamas återkommande hallucinationer...



2 kommentarer:

  1. Åh så härlig läsning! Min favorit-illustratör och barnboksförfattare i hela vida världen!

    SvaraRadera