fredag 27 maj 2016

Håller tummarna för ny bilderbok

Jag satt hela dagen igår och bråkade med min gamla färgskrivare som inte ville fungera, till slut blev jag så sur att jag gick ut och oljade in altanen i stället. Sent på kvällen tog jag ett djupt andetag och satte igång igen. Installerade om drivrutinerna en sista gång, bytte sladd, startade om. Och då gick den igång. Mmoaahaha! Kände mig plötsligt helt oövervinnerlig.

Tack vare att jag vann denna giganternas kamp har jag nu kunnat skriva ut och posta ett nytt bilderboksmanus till några bokförlag, det känns riktigt bra. Ett tag i allafall. Sen får jag lite ångest. Får för mig att manuset är för dåligt, tills jag tycker det är superbra igen. Hoppas att något av förlagen håller med mig om det sistnämnda.

Nu måste jag rensa hjärnan en stund. Här ska målas lite frukt och grönt innan jag tar itu med Sven 2.0 (han har fått ligga och vila till sig ett par månader medan jag jobbade med ovan nämnda bilderbok).


2 kommentarer:

  1. Känner igen känslan. Skickade in ett manus för en dryg vecka sedan. Fick ångest idag och plockade fram det för att kolla om jag behöver skämmas. Lättad konstaterade jag att det fortfarande känns bra. Nu håller vi tummarna för att rätt personer förstår det genialiska... ;-)

    SvaraRadera
  2. Ja! Det är väl konstigt att man håller på så där!? Visst är det bra att vara självkritisk, men att pendla från att tycka manuset är superbra till att det är uselt och sen bra igen... Och så är det VARJE gång! Onödigt.

    SvaraRadera